Stijldansen

Ontdek stijldansen bij Dansschool Mouris

Een danscursus bestaat uit 14 lessen. De 1e les kan als proefles gebruikt worden. In een beginnende cursus leer je de basisbeginselen van het stijldansen. De dansen die je o.a. leert zijn:

- Foxtrot
- Engelse wals
- Tango
- Cha Cha Cha
- Mambo & Jive

Heb je al eens een cursus gevolgd dan ben je bij dansschool Mouris aan het juiste adres. Je hoeft n.l. niet meer helemaal opnieuw te beginnen om de programma's te kunnen volgen. Je kan direct instromen. In de cursussen gevorderd dans je namelijk je eigen programma met aanvulling van techniek en nieuwe combinaties.

Inschrijven
Inschrijven
Openingsdansen

Jullie Unieke Start: Openingsdans op Maat bij Dansschool Mouris

Gaan jullie binnenkort trouwen? Vergeet dan zeker niet de openingsdans! Bij dansschool Mouris zijn jullie aan het juiste adres voor een openingsdans op maat. De openingsdans is sfeerbepalend voor de opening van je bruiloft/huwelijk of feest. Dit is het moment dat je de feestavond gaat openen voor familie en vrienden. Bij dansschool Mouris helpen wij jullie met de optimale voorbereiding om deze openingsdans tot een succes te maken. Of jullie op zoek zijn naar een eenvoudige foxtrot of spetterende dansshow het is allemaal mogelijk. Deze dans wordt middels privéles aangeleerd. Het is ook mogelijk om de openingsdans op locatie te begeleiden.