Wie zijn wij

Professionals in stijlvol bewegen

Roel Mouris

Als FDO-gecertificeerd dansleraar ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van openingsdansen. Mijn expertise omvat het verzorgen van openingsdansen op diverse locaties. Daarnaast sta ik beschikbaar voor coaching en jureren, waarbij ik mijn ervaring en kennis inzet om anderen te begeleiden en te beoordelen. Met een passie voor dans ben ik toegewijd aan het delen van mijn vaardigheden en het verrijken van danservaringen.

Ilonka Mouris

Als gediplomeerd dansdocent, richt ik me op het lesgeven aan een breed publiek en help ik waar nodig. Als enthousiaste instructeur ben ik toegewijd aan het inspireren van een liefde voor dans bij zowel kinderen als volwassenen. Daarnaast ben ik gecertificeerd als docent beweegkriebels en Zumba.

Reviews

Wat andere over ons zeggen

“Bij Dansschool Mouris heb ik niet alleen leren dansen, maar ook de perfecte opening voor mijn bruiloft gevonden. Een onvergetelijke ervaring!”

Kevin Peters
Helmond

“Dansschool Mouris in Ommel leerde me niet alleen danspassen, maar opende de deur naar een wereld van stijldansstijlen. Een reis die mijn passie voor dansen heeft aangewakkerd!”

Emma Bosch
Eindhoven